Bilder från ett antal skidresor.

Påsk i Jämtland - 31 mars - 5 april. Jag, Lars och Fredrik åkte upp till Jämtlandsfjällen och spenderade påsken där. Började med dåligt väder men avslutades med ett par kanondagar!

Hasliberg 2010 - 20 - 28 mars. I år var vi inte så många som åkte iväg till Hasliberg. Lars hängde med från Göteborg och vi åkte ned till Magnus och Petra den 20 mars. Det blev ett par riktigt härliga skiddagar dock blev det blåsigt i slutet av veckan så vi åkte tillbaka lite tidigare till Zurich och fick en extra bonus dag där.

Kiting Östersund - 18 - 21 februari. Vi var ett gäng från Stockholm som åkte upp till Östersund för en lång helg. Anders och Pär åkte med för att lära sig kajting och tog kurs av Simon. Dennis och jag åkte bara upp för att åka och ha skoj. Blev en mycket lyckad helg.

Kiting i Kungsbacka - 13 februari. Martin ville testa på kajting och denna lördag blåste det lagom lätt vind så vi åkte ut mot Kungsbacka fjorden och testade på lite på isen där.

Hasliberg 2009 - 24 - 29 mars. Jag åkte ned till Magnus i Zurich och åkte med till Hasliberg där kören varje år har några skiddagar. Anna anslöt på fredagen. Vi hade gott om snö och omväxlande fint väder. Det blev en riktigt topp väcka med mys i backen och underbar puderåkning och en massa fotograferande!

Val Thorens 2009 - 17 februari - 7 mars. Jag, Anders, Johannes och Lars åkte till Val Thorens igen med UCPA! Det var en mycket bra vecka som toppades i slutet med sjuka mängder pudersnö!

Val Thorens 2008 - 14 - 23 mars. Jag, Anders, Hanna och Johan med några kompisar till Johan och Hanna(Per, Erik och Jesper) åkte ned till Val Thorens vecka 12. Fick en kanonvecka med massor av snö, puder och solsken.

Sylarna 2007 - 19 februari - 1 maj. Tog tjänstledigt från jobbet och jobbade som vaktmästare på Sylarnasfjällstation. Skrev blog under tiden och tog en hel del bilder, både med systemkameran och den lilla pocketkameran. Mats som var platschef fotade mig en dag när jag kajtade.

Hardangervidda 2006 - 7-9 april. Jag och Anders på jobbet åkte upp till Hardangervidda för en kurs i Snowkiting med Nicolas Hervy. Snowkiting var riktigt skoj och en härlig känsla att susa framöver vidderna.

Chamonix 2006 - 3-12 mars. Jag, Johannes, Laila, Lars, Hanna, Staffan, Christoffer och Ellenor åkte med UCPA till Chamonix. Mängder med snö och en liten skvätt sol.

Trysil 2005 - 10-13 mars. Jag, Lars, Martin, Maria och Hanna fick hyra Martins kollegas stuga i Trysil igen. Vi hade ett par verkligen sköna dagar som erbjöd både massa sol och ne hel del nysnö.

Argentiere 2005 - 14-23 januari. Jag, Johannes, Tomas, Ola och Annika åkte med UCPA till Argentiere. En sjysst skidresa med mycket snö i slutet.

Trysil 2004 - 1-4 april. Jag, Lars, Martin och Mari fick hyra en stuga av en kollega till Martin under en långhelg. En mycket trevlig liten resa där både Martin och Mari testade snowboard.

Val d'Isere 2004 - 6-13 mars. Jag, Fredrik, Jonas och Kristoffer åkte ner en vecka till franska Val d'Isere vilket blev en mycket lyckad vecka.

Hemsedal 2004 - 6-8 februari. Ericsson där Lars jobbar ordnade en resa till Hemsedal. En av Lars kollegor fick förhinder och kunde inte nyttja sin plats vilken jag lyckades få istället då! Det snöade i massor och vi fick en massa fin lössnöåkning, dock var det ibland lite väl dålig sikt.

Åre 2003 - 23 - 30 mars var jag, Fredrik och Per i Åre. Det var lite sent på säsongen men vi fick ett par riktigt bra snowboarddagar. Per hade mer otur med sitt skärmflygande då det blåste lite mycket flera dagar.

Argentiere 2003 - Vecka 5 2003 var jag, Johannes och Per nere i Argentiere med UCPA. En helt suverän resa om jag bara inte sträckt vaden tredje skiddagen.

Champoluc 2002 - Jag, Fredrik, Lotta och Johan var i Campoluc i Italien en vecka 2002(9 mars - 16 mars).

Länkar

Sportresor
UCPA

Chamonix
Val d'Isere
Val Thorens
Åre

Tillbaka