Här är de filmer jag tog under veckan i Val d'Isere.

Fredrik åker lössnö på de fyra första filmerna, två vid sidan om backen Cote 3300 och de två andra mellan liften och backen Montet. De två sista är filmade i några andra backar.
Kalle gör två åk vid Cote 3300 backen och sedan två mellan liften och backen Montet. Den första filmen på andra raden är ett försök att filma och åka samtidigt... får nog träna lite mer på det. Hopp bör det tränas mer på också! I den övre delen på väg ut till lössnön vid Cote 3300 var det en fin vall skapad som såg perfekt ut att prova lite hopp över. Första försöket kom jag in med alldeles för hög fart och fick bakåt vikt. Andra försöket vågade jag inte sats därför och det blev mesigt!
Två filmer med Kristoffer. Den första är på väg ned från nålsögat. I och med att det var så ljust är det svårt att se om kameran börjat spela in eller inte. Skärmen är nämligen helt svart. Hörde inte pipet så jag blev osäker och sa till Kristoffer. Så det blev inte fullsatsning från honom. Andra filmen står han dock på i backen.
De här tre sista filmerna är en liten blandning av allt möjligt. Den första är en liten rapport från backen sista dagen då termometern som satt isolen nådde 25 grader. Tyvärr sybs inte det på filmen då det visade sig när man kollade på filmen att lysdiodsskärmen sveper texten över lysdioderna så det bara blinkar. Andra filmen är från liften Lessieres Express som går både uppåt och nedåt. Den sista filmen är en liten ölstudie Kristoffer filmade en kväll.

Tillbaka