Lånade hem en Amazon Echo för att experimentera lite vad man kan göra med den och se hur bra röstgränssnittet är. Någon hade nämnt man kan använda den för att spela musik från Spotify och hittade rätt fort var man skulle ställa in det men valet var utgråat!! Gick inte välja. Varför?

Efter lite googlande hittade jag att det beror på att ens Amazon konto är registrerat i fel region. Men hur ändrar jag och vad är rätt?

Den här artikeln gav tillräckliga ledtrådar för att inse var man ändrar det. Dock enklast är att först lägga in en ny USA adress(det är den region som du måste valt för att få upp Spotify valet visade det sig). Men vilken adress skall man fylla i? Random addresses ger ett par slumpmässiga men dessa ville inte Amazon acceptera. Jag tog dock ett av resultaten och klippte in i Google Maps och sedan klicka på en annan del av gatan för att få en giltig adress.

Sedan nästa steg var att göra som beskrivs i artikeln, klicka där det står Hello, Karl-Petter(ditt namn) och sedan välja Your Content and Devices. I artikeln står det att den heter Manage your Content and Devices men den heter Your Content and Devices numera. Sedan är det bara följa instruktionerna och välja din nya USA adress. Sedan får du vänta ett tag innan din Echo har fattat att du bytt region. Sedan är det bara följa denna guide.